lauantai 2. tammikuuta 2016

Pistaasisuklaa

Pistaasi on yksi lempparipähkinöistäni ja tykkään siitä myös suklaan kanssa.

Pistaasisuklaa

200 g kaakaovoita
1 rkl kylmäpuristettua luomukookosöljyä
(3 rkl hunajaa)
1 tl vaniljaa
0.25 tl himalajansuolaa
1.5 dl raakakaakaojauhetta
1 dl pistaasipähkinöitä


Ohje:
Sulata vesihauteessa kulhossa raastettu kaakaovoi, kookosöljy (sekä hunaja). Siivilän läpi kaadetaan joukkoon kaakaojauhe, suola sekä vanilja. Sekoitetaan huolellisesti.

Murskataan pistaasipähkinöitä hieman ja ripotellaan pähkinämurskaa suklaamuotteihin. Kaadetaan päälle sulanut suklaamassa. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Suklaan joukkoon voi laittaa myös esimerkiksi kuivattuja marjoja.
 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa herkulliselta. Samanlainen lusikkamuotti tuli tänä vuonna joulupaketista :)

    VastaaPoista